TENZID XXI. Kft.

Vegyész szakértõ: 06 (30) 3016-980
Forgalmazás: 06 (30) 9313-679
E-mail: info@tenzid.hu

TERMÉKEINK


Zenit műszerfal ápoló és tisztító

Gépkocsi belsõ és külsõ műanyag (műszerfal, ülések, lökhárító, stb.) ill. gumi felületei tisztításának speciális igényeit elégiti ki. A benne levõ természetbarát hatóanyag-keverék tökéletes tisztítóhatást eredményez. Antisztatikumot is tartalmaz, ami megakadályozza a gyors újraporosodást. Oldószermentes, nem tűzveszélyes, ezért gépkocsiban is tárolható. A termék kereskedelmi forgalomban kapható. A csomagolás módja: 250 ml-es ezüst színű, műanyag flakon, elöl-hátul színes, öntapadós műanyag alapanyagú cimkével. A hátoldalon a használati utasitás kétnyelvű, magyar és német. Kiszerelés: fehér kartondobozban, 1 karton 20 flakont tartalmaz. Autókozmetikák, autómosók részére 5, 10 és 20 kg-os, kannás kiszerelésben is forgalomba kerül.

MERTCONTROL eng. Szám:C 04/063/2002


BIZTONSÁGI ADATLAP
Mûszerfal ápoló

Zenit viaszos autósampon koncentrátumA ZENIT autósampon környezetbarát, biológiailag lebontható, foszfátmentes termék. Speciális vegyi összetétele folytán fellazítja és körülveszi a porszemeket, hogy ne karcoljanak, feloldja az erősen tapadó, olajos szennyeződéseket. Öblítés, majd törlés után fénylő felületet biztosit. A termék olyan összetevőt is tartalmaz, amely vékony viaszjellegű, vízlepergető védőréteggel vonja be a karosszériát és hosszantartó védelmet biztosít. A ZENIT autósampon jól bevált termék, a ZENIT termékcsalád kiváló minõségű tagja. Kereskedelmi forgalomban kapható. A csomagolás módja: 500 ml-es ezüst színű műanyag flakon sárga kupakkal, elöl - hátul színes műanyag címkével. Kiszerelés: fehér kartondobozban, 1 karton 10 flakont tartalmaz. Nagy felhasználók részére 5, 10 és 20 kg-os kiszerelésben is kapható

MERTCONTROL eng. Szám C 04/050/2002h

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 2. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 3. oldal
Autósampon

Zenit jégoldó


Gépjárművek szélvédőinek, visszapillantó tükreinek, egyéb üvegfelületeinek, továbbá kézifékek jégmentesitésére alkalmas szer. A készítmény a ZENIT termékcsalád tagja, amit a külső megjelenés is hangsúlyoz. Az 500 ml-es, kézipumpás műanyag flakonon sárga-fehér-piros-sötétkék színösszeállitású első és hátsó címke van. A műanyag alapanyagú öntapadós cimke a rendeltetésszerű használat során nem károsodik a véletlenül rászóródó jégoldótól. A szórófej három állású, a jégoldó vékonyabb és szélesebb sugárban is kijuttatható, használat után a fejet STOP állásba kell tenni. Az eljegesedett szélvédőre, üvegfelületekre 20-25 cm távolságból szélesebb sugárban permetezzük a jégoldót. Az olvadás rövid időn belül megindul, ekkor tiszta száraz ruhával le kell törölni a szélvédőt. Ha a szélvédő már a jegesedés előtt sem volt tiszta, a jég leoldása után célszerű beindítani a fagyálló ablakmosót. Nagyon vastag és tömör jégréteg, pl. ónos eső után többszöri jégoldó permetezést kell alkalmazni. A jégoldó letörléséhez használt textíliát az autó belső üvegeinek törlésére ne használja, ehhez megint tiszta ruha szükséges. Kiszerelés: 10 db jégoldót tartalmaz. Akciósan ajándék törlőkendővel csomagolva.

KERMI bevizsgálási szám: 2003/2-01288

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 2. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 3. oldalZenit jégoldó

Zenit rovaroldó


A ZENIT kézipumpás rovaroldó hatékonyan eltávolítja azokat a -rovarok és madarak által okozott- rászáradt foltokat a gépkocsi szélvédõjérõl, a karosszériáról és a rendszámtábláról, amelyek vízzel, autósamponnal nem moshatók le. Használata egyszerű: az útközben elszennyezõdött szélvédõt permetezze be a Zenit rovaroldóval, majd egy-két perces várakozás után indítsa el az ablakmosót. A gépkocsi karosszériájára vagy a rendszámtáblára permetezett rovaroldót bõ vizes mosással távolítsa el, vagy nedves szivaccsal távolítsa el a fellazult szennyezõdéseket. Ne permetezze a rovaroldót felforrósodott karosszériára és soha ne hagyja megszáradni a kezelt felületen!

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 2. oldal
Zenit rovaroldó

Tenor kerti bútor tisztító


A műanyag butorok tisztítására szolgáló termék olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a kezelendő felületet tisztítják, fényesítik és portaszítóvá teszik. A TENOR kerti bútor ápoló és tisztítószer - amellett, hogy eltávolítja a legerősebb szennyeződéseket is - megakadályozza a felület gyors feltöltődését, ezáltal csökkenti a porosodást és gátolja az ismételt elszennyeződést. az idõjárás (napsütés, esõ) által okozott elváltozásokat: sárgulást, szürkülést, repedezést, a műanyag öregedését nem szünteti meg. A csomagolás módja: 250 ml-es fehér műanyag flakon, elől színes ábrával, hátul sötétkék többnyelvű (magyar,angol, orosz, bulgár vagy magyar, lengyel, szlovák, horvát) felirattal. Kiszerelés: fehér kartondobozban, 1 karton 20 flakont tartalmaz.

MERTCONTROL eng. szám:0107/C/2002

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. oldal
BIZTONSÁGI ADATLAP 2. oldal

Tenor kerti bútor tisztító


HI-BIKE

A motorosok számára kifejlesztett termék: kis helyen, zsebben elfér és nagyon kiadós, 50-60 alkalommal használható.

Motorozás közben a bukósisak plexi része hamar elszennyezõdik, ami rontja a látási viszonyokat, s akár balesethez vezethet.

Az útközben is elõvehetõ HI-BIKE sisak plexi tisztító praktikus: a rovarok által okozott foltokra rápermetezzük, majd rövid várakozás után puha textiliával letöröljük. A termék a fényszóró tisztítására is alkalmas.


BIZTONSÁGI ADATLAP

HI-BIKE


cégtörténet | röviden a tenzidekről | tevékenységeink | fejlesztések | termékeink
forgalmazóink | partnereink | elérhetőség | megrendelés | kérdezzen!

2002-2015. Minden jog fenntartva! Tenzid XXI. Kft.